Кар'єрні перспективи
- Інженер-технолог
- Інженер з якості
- Менеджер (керівник) кафе (бару, їдальні), менеджер підприємства з приготування та постачання готових страв, менеджер ресторану, менеджер систем харчової безпеки.
- Інспектор з контролю якості продукції
Особливості спеціальності
- Знання з технологічних процесів і харчових продуктів, вміння впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів
- Компетентності, що необхідні для професійної діяльності у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів
- Знання та вміння обирати та експлуатувати технологічне обладнання харчових виробництв
- Розроблення нових та вдосконалення існуючих технологій
- Проведення досліджень в умовах спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач, здатність проектувати нові або модернізувати діючі виробництва
- Впровадження та розробка ефективних методів організації праці
Спеціальність орієнтована на розвиток професійних компетентностей фахівців для здійснення ефективної діяльності підприємств харчової промисловості, які застосовують основні поняття і принципи проектування та функціонування підприємств харчової промисловості і закладів ресторанного господарства, систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, сутність та параметри технологічних процесів виробництва харчових продуктів, принципи розроблення нових та удосконалення існуючих харчових технологій, правила застосування чинної законодавчої і нормативної бази та систему аналізу маркетингової діяльності у виробничих умовах, а також сучасне технологічне і лабораторне обладнання та прилади, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення
Залишились питання? Пиши на офіційні канали вступників:
Вартість і терміни навчання
Денна форма 28607 грн
за рікТермін навчання: 3 роки 10 місяців
Заочна форма 20025 грн
за рікТермін навчання: 3 роки 10 місяців